Servicii detectiv particular pentru persoane fizice


Te confrunti cu o situatie mai delicata de care depinde integritatea ta sau a altora si ai nevoie de maxima discretie? Vrei sa ai accesul la informatii corecte, sustinute prin probe si obtinute prin intermediul surselor de incredere? CSA Detective iti sta la dispozitie cu servicii complete dedicate atat persoanelor fizice cat si celor juridice.

Serviciile sunt prestate de detectivi particulari atestati si cu experienta indelungata in domeniu. Acest fapt iti garanteaza eficienta servciilor dar si investigatii desfasurate ca la carte. Monitorizam, mergem pe surse si aflam informatii pentru tine si pentru buna desfasurare a afacerii tale.

Lucram in conditiile legii si in folosul clientilor nostri. Serviciile noastre sunt disponibile 24 din 24 de ore, 7 zile din sapte.


Pentru noi nu exista cazuri dificile..exista doar provocari.

Servicii detectiv particular
Descoperim cazurile de infidelitate


Viata in doi s-a transformat intr-un triunghi amoros si ai nevoie de dovezi concrete care sa-ti sustina banuielie? Iti suspectezi partenerul de viata de un ¨joc¨ multiplu, cu iz de infidelitate? Este timpul sa iei atitudine si sa afli tot ce te intereseaza despre cel cu care iti imparti viata. Pentru asta nu trebuie sa apelezi la deghizari costisitoare sau la metode de urmarire inspirate din filmele politiste. Poti foarte simplu sa ne contactezi si sa ne prezinti cazul tau.

Pe baza informatiilor oferite de tine si pe baza anchetelor desfasurate pas cu pas, vom putea sa iti prezentam dovezi incontestabile, sustinute prin probe. Investigatiile se desfasoara sub acoperire, motiv pentru care poti fi sigur de confidentialitatea noastra.

Clientul este singurul beneficiar al informatiilor solicitate si obtinute de catre echipele noastre.

Detectivii CSA Detective sunt bine instruiti si cu deprinderi extrem de dezvoltate astfel ca obiectivul pe care ni-l propunem poate fi realizat usor, in timp util si fara a incalca prevederile legale in vigoare.

Protectie suplimentara pentru
copii si adolescentiTe ingrijoreaza anturajul copilului tau?

Copilul tau prefera sa isi desfasoare orele de curs in fata blocului, in baruri sau in compania unor persoane cu o moralitate indoielnica? Nu mai sta pe ganduri si actioneaza. Fiecare minut conteaza!

Iti punem la dispozitie detectivi particulari cu experienta. In urma investigatiilor efectuate vom putea sa iti prezentam detalii despre anturaj, activitati scolare si extrascolare. Pe baza informatiilor obtinute vei putea sa adopti o pozitie radicala si astfel sa-ti salvezi copilul!

Servicii detectiv particular - persoane juridice


Siguranta afacerii tale, pe mainile noastre! EU DETECTIV iti pune la dispozitie detectivi particulari pentru persoane juridice. Serviciile de investigatii includ:

  • Asigurare protectie impotriva scurerilor de informatii;
  • Consultanta;
  • Analiza;
  • Obtinere de probe;
  • Investigatii posibile parteneri de afaceri, actuali sau viitori angajati.

In mediul de afaceri, nimic nu este sigur, nimic nu este de incredere, motiv pentru care trebuie sa fii precaut si sa adopti o strategie suplimentara de protectie a investitiilor. Serviciile unor detectivi particulari iti garanteaza un plus de securitate si un acces mai rapid si mai eficient la informatii de care depinzi in activitatea pe care o intreprinzi.


Scurgeri de informatii


Iti suspectezi angajatii de lipsa de loialitate? Banuiesti un apropiat de-al tau ca lucreaza pentru o firma concurenta careia ii vinde ponturi despre afacerea ta? Pana sa recurgi la gesturi in afara legii, afla ca ai la indemana o alternativa mult mai avantajoasa si bineinteles, 100% legala: serviciile unor detectivi particulari.

Avand o experienta indelungata in investiatii pentru persoane juridice, EU DETECTIV iti rezolva toate cazurile ce au in prim plan scurgerile de informatii. In final, iti prezentam rezultatul investigatiei sub forma de documente, inregistrari si declaratii de la surse.

Detectivii afla ceea ce CV-ul nu arata!


Ti-a fost recomandata o persoana pentru angajare si vrei sa-i verifici trecutul profesional printr-o maniera confidentiala si 100% sigura?


EU DETECTIV afla tot ce te intereseaza despre viitorul angajat. Acordam o atentie aparte tuturor detaliilor, incepand cu vechile locurile de munca

Pentru persoanele juridice am dezvoltat o gama completa de servicii.